Starten & groeien als docent

Terug naar boven

Docent maatschappijleer 1e graads (0,24-0,3 fte)

Locatie: Castricum

Wij zijn met onmiddellijke ingang op zoek naar een enthousiaste docent maatschappijleer, bij voorkeur 1e graads of 2e graads studerend voor 1e graads. De vacature is voor 0,24-0,3 ziektevervanging. 
Je bent inzetbaar in mavo 4 alsmede de bovenbouw van havo en vwo. Je maakt zowel deel uit van een vaksectie als van een afdelingsteam.
We bieden uitdagend en vernieuwend onderwijs waarbij kennis en kwaliteit centraal staan. Binnen onze scholengemeenschap voor mavo, havo, atheneum, gymnasium en technasium werken 1450 leerlingen en 160 medewerkers in een omgeving die stimuleert tot leren in een plezierige, veilige sfeer. We zijn gecertificeerd opleidingsschool.

School: Bonhoeffercollege

Het Bonhoeffercollege is een oecumenische school voor voortgezet onderwijs die al ruim 50 jaar bestaat. De 1500 leerlingen verdeeld over mavo, havo, atheneum en gymnasium vormen samen met de ca. 160 medewerkers een hechte gemeenschap in ons prettige, moderne schoolgebouw aan de rand van landelijk Castricum. Het Bonhoeffercollege is onderdeel van Stichting Voortgezet Onderwijs Kennemerland (SVOK).