Denk jij aan omscholen?

Als leraar zorg je ervoor dat jouw leerlingen en studenten groei en ontwikkeling doormaken. Het is belangrijk jezelf hierbij niet te vergeten. Je bent immers nooit te oud om te leren. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen het onderwijs. Zo kan je switchen naar een ander type onderwijs, maar ook voor je eerstegraads bevoegdheid gaan. Op deze manier kan je op meer niveaus lesgeven. Tot slot is er ook de mogelijkheid om een extra bevoegdheid te halen in een tekortvak.

Gezocht: docenten voor tekortvakken in Taal, Bèta en Techniek

In de regio Noord-Holland Noord zijn we vooral op zoek naar leraren in taalvakken (Nederlands, Duits, Frans en klassieke talen), Bètavakken (wiskunde, natuur- en scheikunde) en techniek. Heb jij van nature al een passie voor één van deze vakken? Dat komt dan zeker van pas.

Of zoek je verdieping?

Voor Stappen in het Onderwijs bieden onze opleidingsscholen en de opleidingsinstituten jou de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van (online) verdiepingscursussen, trainingen en bijeenkomsten. Zo blijf jij bij de les.

Ontdek welk stap jij kunt zetten.  Wil je je omscholen of een andere bevoegdheid halen? Ga dan naar praktische informatie of bekijk de agenda voor de trainingen en cursussen.