Michelle McDonnell:

Michelle is verantwoordelijk voor de stageplekken en het werkplekleren. Zij doet dit samen met het Team Samen Opleiden en Professionaliseren.

>>> Lees meer

Martijn van Mourik:

Zij-instromer in beroep: direct voor de klas en een bevoegdheid halen.

>>> Lees meer

Sylvia Duijn:

De verhalen van mijn voorgangers waren enthousiast en mijn eerste kennismaking met het onderwijs -ik mocht een dag meelopen op een school in Hoorn- was minstens zo leuk. Daarom besloot ik me in te schrijven voor de lerarenopleiding aan de universiteit.’

>>> Lees meer

Pascalle Driessen:

De carrière van Pascalle is alles behalve alledaags.

>>> Lees meer

Nynke Schuit:

Het werd tijd voor iets anders. Iets waarvoor ik de deur uit moest en het liefst iets met kinderen, want ik werd als volleybalcoach enorm blij van die jonge mensen.

>>> Lees meer

Hannelore, Michel en Pascalle – omscholen op een opleidingsschool:

Bekijk hier de verhalen van Hannelore, Michel en Pascalle. Waarom zij kozen voor een overstap naar het onderwijs.

>>> Lees meer

Jeffrey – omscholen op en opleidingsschool:

Hoor hier het verhaal van Jeffrey en wat een opleidingsschool voor meerwaarde heeft bij de begeleiding van zijinstromers en studenten.

>>> Lees meer

Ard Kroon:

Eigenlijk is het leven van de studenten wel te vergelijken met dat van de zij-instroomdocent. Het is een mix van studeren, lessen en dat gecombineerd met de echte praktijk.

>>> Lees meer

Inez Ipema:

Inez is docent Nederlands. Voorheen werkte zij in het basisonderwijs. Ze heeft vorig jaar de overstap gemaakt naar het voortgezet onderwijs en geeft nu les aan de onderbouw.

>>> Lees meer